Monday, 9 April 2012

A New Blog. The New Me.


Assalamualaikum.


Sila baca dengan lafaz Bismillah.

Nama saya Aien Ishak. Ni blog baru saya. Okay okay, stop talking like that. Hai semua! Excited tak baca first entry i? I tawu u oll rindu i. Admit it la babyyyyy. Haha. First of all, korang mesti dah tahu ni blog aku yang baru, URL pun lain. Tak payah nak gatal tangan tekan URL lama aku. Aku dah delete dah blog tuu.

Korang mesti tertanya2 kenapa aku delete blog lama an? Eh taknak tanya? Peduli? Aku nak bgtau jugak. Haha. Well aku delete sbb aku takde idea nak update. Nak ikutkan sekarang pun takde idea nak tulis ape. Sobsob. Tapi niat untuk menulis dan memberi informasi tu macam membuak2 rasanya. Tak tahan lagi~~


Blog ni ditulis atas permintaan rakan2 terdekat. Katanya, nak tahu cara seorang wanita bercakap dari segi penulisan. Nak kata aku hebat menulis tu tak jugak. Tapi masa skola menengah dulu, cikgu suka bg aku markah 90+ dalam Karangan. Kahkah agak poyo di situ. Ala kalau setakat tulis surat formal apedehal. Tu pasal dapat BM A+. Ehemm. Sakit tekak rasanya. *makan gula2 Hacks.

And for sure, blog ni adalah dr point of view of myself, and based on my experience. Sama je macam dulu. Tapi aku akan pastikan entry2 aku kat blog ni lebih berkualiti. Tak ramai follower pun takpe. Janji traffic okay. *bajet.

Okay la. Cukup sampai sini. Later I post about something fresh and new. Daaa~




P/s: Blog ni blur2 sikit. Sorry kalau bosan. Leave me some comments then here. Thank You.




2 comments:

Anonymous said...

hahahahha well done,,,so pas ni aq nk lebih brmanfaat n lebih info:D

P/s: if u c this name "ace"that is me:D

Farihanim Darus said...

Fishy :P

Post a Comment